powered by CADENAS

Social Share

Amazon

Javni prijevoz (15968 views - Transportation - Air Water Earth)

Javni prijevoz je naziv za zajednički prijevoz putnika odnosno usluga koja je dostupna za korištenje, za razliku od privatnog transporta, kao što su taksi, minibus ili privatni autobusi. Javni linijski prijevoz putnika obavlja se na: stalnim linijama (svakodnevno), sezonskim linijama (školska, izletnička) i izvanrednim linijama (za vrijeme sajmova, manifestacija...).
Go to Article

Explanation by Hotspot Model

Youtube


    

Javni prijevoz

Javni prijevoz

Javni prijevoz je naziv za zajednički prijevoz putnika odnosno usluga koja je dostupna za korištenje, za razliku od privatnog transporta, kao što su taksi, minibus ili privatni autobusi.

Javni linijski prijevoz putnika obavlja se na:

  • stalnim linijama (svakodnevno),
  • sezonskim linijama (školska, izletnička) i
  • izvanrednim linijama (za vrijeme sajmova, manifestacija...).

Plaćanje

Za korištenje usluge prijevoza putnik je dužan u vozilu posjedovati važeću voznu ispravu. Putnik je dužan na zahtjev ovlaštenog lica prijevoznika pokazati voznu ispravu. U slučaju prekida prometa ili kvara vozila prijevoznik je dužan putnicima omogućiti da istim kartama mogu nastaviti započetu vožnju drugim vozilom.

Poveznice

Vanjske poveznice

Na Zajedničkom poslužitelju postoje datoteke vezane uz: Javni prijevoz


This article uses material from the Wikipedia article "Javni prijevoz", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0. There is a list of all authors in Wikipedia

Transportation - Air Water Earth

3D,CAD,Model,Libary,Railway, Train, Ship, Marine, Submarine, Automotive, Locomotive, Bike, Car, Formula 1, Space, Aircraft, Aerospace, Satelite, Automobile, Yacht