powered by CADENAS

Social Share

Vreća za spavanje (12053 views - Basics)

Vreća za spavanje je zaštitna vreća u kojoj osoba može spavati. Osnovna svrha vreće je osigurati toplinsku izolaciju i zaštitu od vjetra i oborina. Osnovni dio vreće za spavanje je uglavnom napravljen tako da ublažava neravnine na podlozi, iako je za tu svrhu bolje koristiti neku spužvu, kakve se proizvode upravo za potrebe spavanja. U usporedbi sa šatorom, vreća za spavanje je daleko kompaktnija i jednostavnija za prenošenje, no šator je daleko udobniji i prostraniji. Vreću i šator je moguće koristiti i u kombinaciji.
Go to Article

Explanation by Hotspot Model

Vreća za spavanje

Vreća za spavanje

Vreća za spavanje je zaštitna vreća u kojoj osoba može spavati. Osnovna svrha vreće je osigurati toplinsku izolaciju i zaštitu od vjetra i oborina. Osnovni dio vreće za spavanje je uglavnom napravljen tako da ublažava neravnine na podlozi, iako je za tu svrhu bolje koristiti neku spužvu, kakve se proizvode upravo za potrebe spavanja.

U usporedbi sa šatorom, vreća za spavanje je daleko kompaktnija i jednostavnija za prenošenje, no šator je daleko udobniji i prostraniji. Vreću i šator je moguće koristiti i u kombinaciji.

Na Zajedničkom poslužitelju postoje datoteke vezane uz: Vreća za spavanje


This article uses material from the Wikipedia article "Vreća za spavanje", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0. There is a list of all authors in Wikipedia

Basics

3d,cad,model,library,download,drawing,step,cad blocks,basics,university,highschool,college,grammer school,statistics,3dprinted