powered by CADENAS

Social Share

Blago (6074 views - Jewelry)

Blago je naziv za veću količinu novca, dragocjenih metala, dragulja, umjetničkih ili bilo kakvih drugih predmeta koji imaju visoku materijalnu vrijednost, odnosno za njegovog posjednika predstavljaju bogatstvo čijeg vlasnika se ne može pronaći. Taj izraz se rabi i za stoku. Obično se pod time podrazumijeva velika količina materijalnog bogatstva koju je netko sklonio, odnosno sakrio kako bi ga mogao koristiti u nuždi, tzv. skriveno blago.
Go to Article

Explanation by Hotspot Model

Blago

Blago

Blago

Blago je naziv za veću količinu novca, dragocjenih metala, dragulja, umjetničkih ili bilo kakvih drugih predmeta koji imaju visoku materijalnu vrijednost, odnosno za njegovog posjednika predstavljaju bogatstvo čijeg vlasnika se ne može pronaći. Taj izraz se rabi i za stoku.

Obično se pod time podrazumijeva velika količina materijalnog bogatstva koju je netko sklonio, odnosno sakrio kako bi ga mogao koristiti u nuždi, tzv. skriveno blago.This article uses material from the Wikipedia article "Blago", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0. There is a list of all authors in Wikipedia

Jewelry

3D, jewellery,jewelry