powered by CADENAS

Social Share

Subaru (19598 views - Brands)

Subaru (スバル) je japanski proizvođač automobila koji spada u grupaciju Fuji Heavy Industries. Osnovan je 1953. godine, a godinu dana poslije u proizvodnju ulazi prvi automobil Subaru P1 (do tada su proizvodili mopede). Poznati su po bokser motorima i stalnom pogonu na sva četri kotača (4x4), a dodatnu afirmaciju su stekli sjanim rezultatima u svjetskom prvenstvu u reliju. Na svjetsko tržište plasiraju automobile srednje i više srednje klase te SUV vozila, dok su na japanskom tržištu prisutni i s malim gradskim automobilima. Trenutno aktivni modeli: Impreza, Forester, Legacy/Liberty, Outback, Tribeca. Povijesni modeli: Subaru R-2 Nedovršeni članak Subaru koji govori o tvrtki treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.
Go to Article

Explanation by Hotspot Model

Youtube


    

Subaru

Subaru

Subaru
Ovo je glavno značenje pojma Subaru. Za druga značenja, pogledajte Subaru (razdvojba).

Subaru (スバル) je japanski proizvođač automobila koji spada u grupaciju Fuji Heavy Industries. Osnovan je 1953. godine, a godinu dana poslije u proizvodnju ulazi prvi automobil Subaru P1 (do tada su proizvodili mopede).

Poznati su po bokser motorima i stalnom pogonu na sva četri kotača (4x4), a dodatnu afirmaciju su stekli sjanim rezultatima u svjetskom prvenstvu u reliju.

Na svjetsko tržište plasiraju automobile srednje i više srednje klase te SUV vozila, dok su na japanskom tržištu prisutni i s malim gradskim automobilima.

Trenutno aktivni modeli: Impreza, Forester, Legacy/Liberty, Outback, Tribeca. Povijesni modeli: Subaru R-2


Nedovršeni članak Subaru koji govori o tvrtki treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.This article uses material from the Wikipedia article "Subaru", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0. There is a list of all authors in Wikipedia

Brands

3D,brand,good,trademark,company,copyright,good